A pune capat saraciei si foametei in lume este o misiune aproape imposibila, dar cu siguranta, noi putem sustine ca este realizabila. Tine de fiecare dintre noi sa isi aduca contributia la realizarea acestei viziuni.

 

Partenerii nostri din Statele Unite ale Americii si Europa ne-au ajutat sa indeplinim multe dintre iniĊ£iativele pe care ni le-am propus, si anume: proiecte cu animale, cu micro-intreprinderi, cu micro-credite si cele ce cuprind activitati in agroturism.

 

Voluntarii Heifer joaca un rol vital in efortul depus pentru sprijinirea comunitatilor sarace si promovarea de solutii sustenabile pentru imbunatatirea nivelului de trai, a nutritiei si veniturilor.

  

Alege o modalitate inedita de a face un cadou, gestul tau ajuta copii si familii de pretutindeni sa primeasca o oportunitate pentru un viitor mai bun. Fiecare familie beneficiara se angajeaza sa doneze altei familii nevoiase, echivalentul a ceea ce a primit in dar, astfel principiul daruirii are continuitate oferind speranta celor care au nevoie.