Despre Heifer

 

Heifer este diferit. Heifer functioneaza.

Heifer International este o organizatie globala non-profit cu o solutie demonstrata pentru a lupta impotriva saraciei intr-un mod sustenabil. Heifer ofera milioanelor de familii oportunitatea de a depasi pragul saraciei daruind animale si instruiri pentru ca cei in cauza sa isi multiplice sursele de hrana si venit.

 

Misiunea Heifer...este de a sprijini comunitatile  in efortul de a pune capat foametei si saraciei si de a ingriji Pamantul.

 

Viziunea Heifer...este o lume in care comunitatile traiesc in armonie si isi impart resursele unei planete sanatoase in mod echitabil.

 

Strategia Heifer... este de a pasa darul. Pe masura ce oameni daruiesc primul produs femel si cunostiintele pe care le-au acumulat se dezvolta la nivel global o retea a sperantei, demnitatii si independentei.

 

Istoria Heifer...este ideea simpla a daruirii unei surse de hrana celor care au mai mare nevoie. " A darui o vaca ...nu o cana cu lapte" a fost conceptul cheie a 65 de ani de traditie. Pana in prezent milioane de familii au primit darul increderii in sine si a sperantei, puterea de a fi independenti si a-si consolida viitorul.

 

Comunicate de presa

Arhiva Video

Arhiva Presa Scrisa